Hoogwaardige multifunctionele kleurenprinter met een afdruksnelheid van maximaal 53 pagina’s per minuut zwart-wit en 53 pagina’s per minuut kleur.
Uitmuntende afdrukkwaliteit door gepatenteerde HD Super Fine EA Toner wat zorgt voor superieure kleurenweergave en consistentie van de afdrukkwaliteit. Printresolutie van maar liefst 1.200 x 2.400 dpi.
De intuïtieve en gepersonaliseerde 10,1 inch tabletinterface balanceert eenvoud en efficiëntie en reduceert het aantal stappen voor het uitvoeren van taken door één enkele keer tikken.
De snelle single-pass dubbelzijdige automatische originelendoorvoer, met snelheden tot 141 pagina’s per minuut, zorgt voor een optimale aansluiting op de digitale werkomgeving. Met behulp van optionele en intelligente scansoftware bent u in staat documenten volautomatisch te koppelen met uw workflow en applicaties.
Slimme nabijheidssensor detecteert wanneer gebruikers zich in de buurt bevinden. Het bespaart energie gedurende inactieve perioden en activeert het apparaat automatisch wanneer een gebruiker nadert.

Xerox VersaLink C605 informatie

De VersaLink C605 multifunctionele kleurenprinter stelt de nieuwe norm vooruitmuntende prestaties en weergaloze betrouwbaarheid. De C605 is cloud-connected, geschikt voor mobiel gebruiken voor apps en eenvoudig te personaliseren. Deze moderne werkplekassistent transformeert de manier waarop u nú werkt, en zorgt ervoor dat u de concurrentie ook in de toekomst een stap voor blijft.

Xerox VersaLink C605 Apps

Blijf uw tijd vooruit met toegang tot de Xerox App Gallery. De Gallery biedt een groeiend aantal apps en stelt u in staat om eenvoudig actuele apps toe te voegen. De apps zijn met enkele kliks te downloaden naar iedere Xerox printer. Voorbeelden zijn het automatisch vertalen van documenten in meer dan 50 talen, het converteren van tekst naar audio en het scannen naar diverse Cloud bestemmingen zoals OneDrive en Microsoft 365.

Xerox VersaLink C605 specificaties

  • Tot 53 pagina’s per minuut in kleur en zwart/wit
  • Automatische documenteninvoer voor 100 vel
  • Papierformaten van 76 x 127 mm tot 216 x 356 mm
  • 1 – 5 papierladen voor maximaal 3.100 vel
  • Scansnelheid tot 71 scans per minuut
  • Handinvoer tot 150 vel
  • Papiergewicht: 60 – 220 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Papieruitvoer tot 400 vel

Xerox ConnectKey

In een wereld die sneller digitaliseert dan ooit en waarin de waarde van informatie toeneemt, is de vraag niet óf u meegaat, maar hoe. XBC Utrecht helpt u door het slim inzetten van Xerox ConnectKey. Hét platform voor het verwerken, vertrouwd delen en printen van informatie. Hoe? We stellen u centraal bij het gebruik van de multifunctionele printer. Hierdoor werkt u slimmer, eenvoudiger en veiliger.

Bijbehorende software

Maak uw Xerox printer slimmer met bijbehorende software

Print management

Met print management zorgt u ervoor dat u (weer) controle krijgt over uw afdruk- en scanomgeving, hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd ende kans op datalekken kleiner.

Output management

Met output management heeft u volledige controle over de opmaak en output van documenten. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van brieven, facturen en mailings met adresgegevens, logo’s en bijlagen.

Scan oplossingen

Scan documenten rechtstreeks naar SharePoint 365, OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox. Maar ook naar applicaties als AFAS HRM, ONS Nedap, Youforce, ResidentWeb etc.

Soortgelijke hardware

Een Xerox (multifunctionele) printer voor elke kantooromgeving

Meer informatie? Neem contact op!

We helpen u graag verder! Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.