De VersaLink B400 monochrome A4 printer (45ppm) is volledig ontworpen voor superieure betrouwbaarheid, met een nieuw hardware-ontwerp met minder bewegende delen. VersaLink printers bieden veel functionaliteit en tijdbesparende Xerox technologieën, die zijn ontwikkeld om het delen van informatie te versnellen en inefficiënte workflows te beperken.

Als marktleider en trendsetter in print- en informatielogistiek heeft Xerox het intelligente Xerox ConnectKey platform in haar (multifunctionele) printers ingebouwd. Met Xerox ConnectKey én het open (app) platform bent u in staat om vanuit de VersaLink B400 taken eenvoudiger, veiliger, sneller en slimmer uit te voeren. Aangevuld met de perfecte lokale dienstverlening van XBC Utrecht heeft u met uw Xerox printer alle opties in handen om vandaag klaar te zijn voor de wereld van morgen. Your Xerox.

 • Papierformaat: A4
 • Printsnelheid: tot 45 ppm
 • Dubbelzijdige uitvoer: Standaard
 • Duty cycle: Tot 110.000 afdrukken per maand
 • Maximale printresolutie: 1200 x 1200 dpi

Xerox VersaLink B400 informatie

De Xerox VersaLink B400 is een compacte en snelle A4-monoprinter met krachtige softwareondersteuning en toepassingen. Met een aanpasbaar 5″ kleurentouchscreen is het eenvoudig te bedienen en past het perfect in een printomgeving. Ontworpen voor werkgroepen tot 15 personen.

Apps

Handige toepassingen in de printer? ConnectKey technologie maakt het mogelijk. In de Xerox App Gallery vindt u diverse toepassingen waarmee u veel tijd kunt besparen. Een aantal apps is ook al standaard ingebouwd. Bijvoorbeeld om rechtstreeks vanuit DropBox, Google Drive of Office 365 af te drukken.

Xerox VersaLink B400 specificaties

 • Tot 45 pagina’s per minuut zwart/wit
 • Papierformaten tot 216 x 356 mm
 • 1 – 4 papierladen voor maximaal 2.200 vel
 • Handinvoer tot 150 vel
 • Papiergewicht: 60 – 220 grams
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
 • Papieruitvoer tot 250 vel

Xerox ConnectKey

In een wereld die sneller dan ooit digitaliseert en waar de waarde van informatie toeneemt, is het niet de vraag of je het kunt bijbenen, maar hoe. XBC Utrecht kan u helpen door Xerox ConnectKey intelligent in te zetten. Een platform om informatie te verwerken, met vertrouwen te delen en af te drukken. Hoe? Wij stellen u centraal bij het printergebruik. Het maakt uw werk slimmer, gemakkelijker en veiliger.

Bijbehorende software

Maak uw Xerox printer slimmer met bijbehorende software

Print management

Met print management zorgt u ervoor dat u (weer) controle krijgt over uw afdruk- en scanomgeving, hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd ende kans op datalekken kleiner.

Output management

Met output management heeft u volledige controle over de opmaak en output van documenten. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van brieven, facturen en mailings met adresgegevens, logo’s en bijlagen.

Scan oplossingen

Scan documenten rechtstreeks naar SharePoint 365, OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox. Maar ook naar applicaties als AFAS HRM, ONS Nedap, Youforce, ResidentWeb etc.

Soortgelijke hardware

Een Xerox (multifunctionele) printer voor elke kantooromgeving

Meer informatie? Neem contact op!

We helpen u graag verder! Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.