Xerox uitgeroepen tot leider in het Quocirca’s 2022 Managed Print Services Market Landscape Report

Xerox is uitgeroepen tot Leider in Quocirca’s 2022 Managed Print Services (MPS) Market Landscape Report. Dit rapport erkent de top leveranciers van Managed Print Services die fungeren als belangrijke partners en bedrijven helpen bij de verschuiving naar hybride werk.

“Ons doel is om betere bedrijfsresultaten te leveren voor onze klanten en tegelijkertijd hun printinfrastructuur te beveiligen en te optimaliseren”, aldus Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings bij Xerox. “Door Xerox MPS cloud, analytics, security en digitale workflowmogelijkheden stellen we onze klanten in staat om de productiviteit en efficiëntie te verhogen, zelfs wanneer ze samenwerken in een gedistribueerde werkomgeving.”

Xerox wordt geprezen om zijn veelzijdigheid als MPS-partner voor zowel de moderne werkplek als het thuiskantoor, een belangrijke troef voor bedrijven en werknemers die een hybride werkomgeving beheren. Bovendien wordt het bedrijf door Quocirca erkend als een van de meest gevestigde MPS-leveranciers in de markt, met de breedste mogelijkheden op het gebied van cloud, digitale workflow, beveiliging en analyse.

Quocirca merkte op: “Xerox is al lang op weg om flexibele, digitale diensten voor ondernemingen en het MKB mogelijk te maken die verder gaan dan de traditionele mogelijkheden voor afdrukbeheer. Dankzij zijn cloud-first-ontwikkelingspadstrategie kon het bedrijf zeer snel pivoteren om thuiswerkers vroeg in de pandemie te ondersteunen. In 2020 heeft het bedrijf zijn aanbod verder uitgebreid om apparaat-, print-, beveiligings- en productiviteitsdiensten en -oplossingen te leveren voor een verbeterde definitie van het begrip werkplek, waaronder thuiskantoren, kantoren op de campus, coffeeshops, bibliotheken en overal daartussenin.”

De toewijding van het bedrijf aan geïntegreerde beveiligingsoplossingen kreeg extra lof van Quocirca. Volgens het rapport “voorkomt Xerox’ veelomvattende beveiligingsaanpak inbraken om de toegang tot gegevens veilig te stellen, detecteert het ongeoorloofde en schadelijke wijzigingen aan apparaten en beschermt het gegevens en documenten. Zijn ConnectKey-ecosysteem biedt een uitgebreide set geavanceerde beveiligingsfuncties in samenwerking met McAfee en Cisco. Veilige oplossingen voor apparaat- en documentbeheer bewaken apparaten, gebruik en inhoud voor naleving van beleid, wettelijke vereisten en dataprivacywetten.”

Over Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX)

Al meer dan 100 jaar herdefinieert Xerox voortdurend de werkplekervaring. Gebruikmakend van onze leidende positie in kantoor- en productieprinttechnologie, hebben we ons uitgebreid naar software en diensten om de hedendaagse beroepsbevolking duurzaam van energie te voorzien. Van kantoor tot industriële omgevingen, onze gedifferentieerde bedrijfsoplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om elke dag beter te laten werken voor klanten – ongeacht waar dat werk wordt gedaan. Vandaag de dag zetten wetenschappers en ingenieurs van Xerox onze innovatie-erfenis voort met baanbrekende technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotgestuurde procesautomatisering, additive manufacturing, Industrial Internet of Things en cleantech.

Bron: Report Quocirca 2022 MPS landscape