De Xerox PrimeLink C9070 multifunctionele productieprinter biedt een veelzijdigheid aan toepassingen met een professionele afdrukkwaliteit. Deze printer is in staat om in elke kantooromgeving en repro de productiviteit en kwaliteit te verhogen.

Als marktleider en trendsetter in print- en informatielogistiek heeft Xerox het intelligente Xerox ConnectKey platform in haar (multifunctionele) printers ingebouwd. Met Xerox ConnectKey én het open (app) platform bent u in staat om vanuit de PrimeLink C9070 taken eenvoudiger, veiliger, sneller en slimmer uit te voeren. Aangevuld met de perfecte lokale dienstverlening van XBC Utrecht heeft u met uw Xerox printer alle opties in handen om vandaag klaar te zijn voor de wereld van morgen. Your Xerox.

 • Standaardfuncties Kopiëren, printen, scannen, faxen, e-mailen
 • Papierafmetingen : Min 102 x 152 mm, Max SRA3 / 330 x 488 mm
 • Papiergewicht : 60 gsm -350 gsm
 • Printsnelheid C9070 : Tot 70 ppm kleur, 75 ppm zwart-wit
 • Scansnelheid : Tot 270 ppm
 • Resolutie : Xerox® EA-Eco toner met Ultra Low Melt technologie (2400 x 2400 dpi)
 • Duty cycle : 300.000 pagina’s per maand
 • Aanbevolen maandelijks afdrukvolume : 10.000 – 50.000 pagina’s per maand

Xerox PrimeLink C9070 informatie

Deze productieprinter heeft een afdruksnelheid tot 70 pagina’s per minuut in kleur en tot 75 pagina’s per minuut in zwart-wit. De PrimeLink C9070 heeft verschillende professionele invoer- en afwerkingsopties voor het verwerken van grote oplagen en complexe mediatypen.

De Xerox PrimeLink C9070 printer is ontworpen om het beste in digitaal printen naar uw organisatie te brengen. Of u nu een klantenbrochure, een overtuigend voorstel of presentatie, een opvallende poster of banner moet maken, het resultaat zal zijn wat u van Xerox verwacht.

Wilt u volledig driezijdig afgewerkte boekjes met vierkante ruggen afdrukken? U hoeft dit niet langer uit te besteden. Met de PrimeLink C9070 heeft u deze unieke functie in huis.

Een geïntegreerde Xerox kleurenserver is standaard. U kunt ook kiezen uit drie optionele EFI-servers voor een hogere productiviteit en afdrukkwaliteit.

Inspiratie voor nieuwe prints: goud, zilver, wit en transparant
De optionele Xerox Adaptive CMYK Plus-technologie verdubbelt uw ontwerpvrijheid met vier nieuwe CMYK Plus-tonerkleuren van hoge kwaliteit. U kunt sprankelende goudtinten, opvallend zilver, een veelzijdige laag wit en elegante transparante accenten aan uw prints toevoegen. En goedkoop ook. Vraag onze experts naar de unieke mogelijkheden.

Xerox PrimeLink C9070 Apps

Blijf uw tijd vooruit met toegang tot de Xerox App Gallery. De Gallery biedt een groeiend aantal apps en stelt u in staat om eenvoudig actuele apps toe te voegen. De apps zijn met enkele kliks te downloaden naar iedere Xerox printer. Voorbeelden zijn het automatisch vertalen van documenten in meer dan 50 talen, het converteren van tekst naar audio en het scannen naar diverse Cloud bestemmingen zoals OneDrive en Microsoft 365.

Xerox PrimeLink C9070 specificaties

 • Tot 70 afdrukken per minuut zwart-wit en 65 kleur
 • Geïntegreerde scanner: automatische invoer van dubbelzijdige originelen in één gang, tot 270 originelen per minuut. Capaciteit 250 vel
 • Papierformaten: A5 tot SRA3
 • Papiergewicht tot 350 gram
 • 4-6 papierladen voor maximaal 7.010 vel
 • Handinvoer voor maximaal 250 vel
 • Tot maximaal 3.500 vel papieruitvoer
 • Groot scala aan te verwerken media/substraten
 • Diversiteit in inlegstations en inline finishingopties, o.a. volledig 3 kanten afgewerkte boekjes met vierkante rug

Bijbehorende software

Maak uw Xerox printer slimmer met bijbehorende software

Print management

Met print management zorgt u ervoor dat u (weer) controle krijgt over uw afdruk- en scanomgeving, hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd ende kans op datalekken kleiner.

Output management

Met output management heeft u volledige controle over de opmaak en output van documenten. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van brieven, facturen en mailings met adresgegevens, logo’s en bijlagen.

Scan oplossingen

Scan documenten rechtstreeks naar SharePoint 365, OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox. Maar ook naar applicaties als AFAS HRM, ONS Nedap, Youforce, ResidentWeb etc.

Soortgelijke hardware

Een Xerox (multifunctionele) printer voor elke kantooromgeving

Meer informatie? Neem contact op!

We helpen u graag verder! Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.