De monochrome multifunctionele Altalink B8170 (70ppm) met Xerox ConnectKey technologie biedt feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. De printer is gemakkelijk te bedienen via apps op het tabletdisplay. Ook heeft de Altalink B8170 uitgebreide beveiligingsfuncties tegen bedreigingen van buitenaf en biedt het een diversiteit aan opties om documenten af te werken.

Als marktleider en trendsetter in print- en informatielogistiek heeft Xerox het intelligente Xerox ConnectKey platform in haar (multifunctionele) printers ingebouwd. Met Xerox ConnectKey én het open (app) platform bent u in staat om vanuit de AltaLink B8170 taken eenvoudiger, veiliger, sneller en slimmer uit te voeren. Aangevuld met de perfecte lokale dienstverlening van XBC Utrecht heeft u met uw Xerox printer alle opties in handen om vandaag klaar te zijn voor de wereld van morgen. Your Xerox.

 • Standaardfuncties Kopiëren, E-mailen, Printen, Scannen
 • Innovatieve Technologieën: Slimme Nabijheidssensor, Near Field Communication (NFC)
 • Maximale ​papiercapaciteit 6.140 vellen
 • Papierformaat: A3
 • Zwart: tot 70 ppm
 • Aanbevolen maandelijks printvolume: Tot 40.000 pagina’s per maand
 • Duurzaamheid : EPEAT®, ENERGY STAR®

Xerox AltaLink B8170 printer- en databeveiliging

Beveiliging is een topprioriteit bij Xerox. Xerox wordt door verschillende internationale onderzoeksbureaus, waaronder International Data Corporation (IDC), beschouwd als leider op het gebied van afdrukbeveiliging. Veel (semi-)overheidsinstellingen, banken, zorginstellingen en advocaten werken graag met Xerox-oplossingen.

Waarom? Omdat Xerox een unieke uitgebreide 4-wegs beveiligingsmethodiek hanteert (prevent-detect-protect-strong partnership) die uitgebreide, allesomvattende netwerk- en gegevensbescherming biedt voor alle systeemcomponenten en kwetsbaarheden. Dit is deels te danken aan sterke partnerschappen met McAfee, Cisco en anderen.

Daardoor voldoet de Xerox AltaLink B8170 aan tal van strenge eisen en industriecertificeringen. Dit vermindert het risico van datalekken.

Xerox AltaLink B8170 specificaties

 • Tot 72 pagina’s per minuut zwart-wit.
 • Automatische documenteninvoer voor 250 vel.
 • Scansnelheid tot 250 pagina’s per minuut.
 • Papierformaten 89 x 98 mm tot 320 x 1.320 mm.
 • 4 – 5 papierladen voor maximaal 6.040 vel.
 • Handinvoer tot 100 vel.
 • Papiergewicht: 52 – 300 grams.
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken.
 • Diversiteit aan afwerkingsopties. Papieruitvoer tot maximaal 3.600 vel.

Xerox AltaLink B8170 Xerox App Gallery

Blijf uw tijd vooruit met toegang tot de Xerox App Gallery. De galerij biedt een groeiend aantal toepassingen en maakt het gemakkelijk om actuele toepassingen toe te voegen. Apps kunnen met een paar klikken naar elke Xerox-printer worden gedownload. Voorbeelden hiervan zijn automatische vertaling van documenten in meer dan 50 talen, conversie van tekst naar audio en scannen naar diverse clouddiensten zoals OneDrive en Microsoft 365.

Altijd verbonden met uw digitale werkomgeving

AltaLink-printers verbinden de fysieke en digitale wereld door middel van toepassingen en geavanceerde scanmogelijkheden, zodat u eenvoudig, betrouwbaar en snel informatie kunt digitaliseren en verwerken. Met zijn unieke Xerox ConnectKey-platform voldoet de AltaLink B8170 aan de eisen van kantoren van vandaag en morgen.

Bijbehorende software

Maak uw Xerox printer slimmer met bijbehorende software

Print management

Met print management zorgt u ervoor dat u (weer) controle krijgt over uw afdruk- en scanomgeving, hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd ende kans op datalekken kleiner.

Output management

Met output management heeft u volledige controle over de opmaak en output van documenten. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van brieven, facturen en mailings met adresgegevens, logo’s en bijlagen.

Scan oplossingen

Scan documenten rechtstreeks naar SharePoint 365, OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox. Maar ook naar applicaties als AFAS HRM, ONS Nedap, Youforce, ResidentWeb etc.

Soortgelijke hardware

Een Xerox (multifunctionele) printer voor elke kantooromgeving

Vrijblijvend advies over de Xerox AltaLink B8170?

Als je onderstaand contactformulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag verder!