Videowalls

Soms is zelfs het grootste scherm niet voldoende om de klus te klaren. Er zijn momenten dat alleen een videowall voldoende is, en dan is een van de videowall oplossingen een uitstekende keuze.

De ultraslanke randen verkleinen de afstand tussen de schermen voor een écht impactvolle, storingsvrije videowall-oplossing. De monitors kunnen in portret- en landschapsmodus worden gemonteerd, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Vrijwel naadloze randen zorgen voor een videowall met een hoge impact in vrijwel elk formaat.

Een hoge lichtsterkte betekent dat uw videowall goede prestaties levert op zelfs de meest overbelichte locaties. Dankzij de hoogcontrasttechnologie is uw content vanaf een verrassend grote afstand duidelijk zichtbaar. Een combinatie van helder wit, felle kleuren, de diepste tonen zwart en een gelijkmatige helderheid zorgen voor een videowall die men moet zien om het te geloven.

Videowalls

Zoek je de ultieme beleving voor jouw klanten? Een videowall is een perfecte manier om jouw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk je verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte wordt de beleving naar een hoger niveau getild. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.
  • Je maakt een overweldigende indruk op je publiek
  • Een professionele ontvangst voor uw gasten
  • Flexibel kunnen tonen van je content
  • Snel en eenvoudig je content wijzigen
  • 24/7 prachtige beeldkwaliteit

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.