Videoconferencing

Vergaderen op afstand is tegenwoordig heel normaal. Je hoeft niet meer bij elkaar in één ruimte te zitten, met dank aan videoconferencing. Kies ook voor vergaderen zonder issues, zodat je verder kunt!

Videovergaderen, veilig en gemakkelijk

Het gemak van thuiswerken, en daarmee files en onnodige reistijd mijden, wordt steeds meer omarmd. Persoonlijk contact op kantoor wordt dus steeds minder. Overleg en afstemming met klanten en collega’s gaat daarentegen onverminderd door. Het goed faciliteren van je medewerkers op bereikbaarheid is daarom van groot belang en goed én veilig vergaderen via video is daarbij een zeer welkom hulpmiddel.
Videoconference
Videoconference

Starten met videovergaderen

Als u start met video vergaderen dan is een gratis dienst een prima startpunt. Betrouwbaarheid, veiligheid, hoge kwaliteit en gegarandeerd onderhoud zijn dan echter niet altijd vanzelfsprekend. Met cloud videoconferencing onderscheidt XBC utrecht zich van gratis diensten, zoals Skype, Facetime en Google Hangouts.

De voordelen van videoconferencing

  • Verbonden met je collega’s, waar en wanneer jij wilt
  • Compatible met iedere andere videoconferencingtool
  • Optimale beveiliging van je dataverkeer
  • Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig voor iedere gebruiker
interactieve touchscreens
Videoconference

Goed beveiligd volgens Europese regels

Met Starleaf krijg je de garantie dat je dataverkeer goed beveiligd is. Starleaf maakt gebruik van meerdere datacentra in de wereld, waarvan meerdere in Europa. Je voldoet dus aan de Europese regelgeving omtrent privacy (AVG/GDPR). Bovendien ben je verzekerd van een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk systeem tegen een relatief gunstige prijs. Wat wil je nog meer?
Touchscreen

Touchscreens

Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen of trainingen. Voeg een stukje beleving aan uw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens.

Narrowcasting

Narrowcasting

Met het juiste narrowcasting systeem creëert u de ultieme beleving binnen uw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby.

bezoekers registratie

Bezoekers registratie

Digitale Receptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers en neemt onnodig tijdrovende receptietaken uit handen waardoor de receptionist(e) 100% aandacht heeft voor de bezoekers.

videowall

Videowalls

Een videowall is een perfecte manier om uw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk het verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

💬 Hulp nodig?