Print Oplossingen

XBC Utrecht levert printoplossingen in diverse formaten en uitvoeringen. Wij kunnen je adviseren op het gebied van zakelijke en professionele printoplossingen. Xerox Business Center Utrecht kijkt graag met u mee welke printoplossing het beste aansluit bij uw organisatie. Dit doen wij voor zowel eenmanszaken als MKB-bedrijven.

Bedrijfsprinters

Compacte bedrijfsprinters zijn perfect voor kleine kantoren en passen op uw bureau. Voer snel uw printopdrachten uit en verlies geen tijd. Print u niet zoveel dan zijn bedrijfsprinters de juiste printoplossing.

Multifunctionele printers

De alleskunner. De multifunctionele printer zorgt ervoor dat je binnen je organisatie alle kanten op kan. Van simpel kopiëren van een fysiek document naar het omzetten van een fysiek document naar digitaal en andersom.

productie printers

Productieprinters

Met het breedste porfolio digitale persen en productieprinters op de markt is er altijd een printoplossing die past. Digitale losbladpersen zijn ideaal voor grafische communicatie en voor de snelle, hoogvolume printtoepassingen van commerciële drukkerijen.

Proefafdrukken ontvangen?

Wij begrijpen maar al te goed dat het zien van de proefafdrukken een onderdeel van uw besluitvorming kan zijn. Laat uw gegevens achter en dan sturen wij de proefafdrukken naar u toe. Wilt u de printoplossing liever aan het werk zien? Dat kan! Wij nodigen u graag uit in ons Experience Center om u te overtuigen van de beste kwaliteit. Laat uw gegevens achter dan plannen we een afspraak in. Dit doet u door op de onderstaande button te klikken, dan plannen wij binnen 24 uur een afspraak in voor in het Experience Center.

Neem contact op

Wilt u weten hoe Xerox ook uw organisatie kan verbeteren met Xerox printoplossingen? Wilt u een Experience Center bezoek inplannen of proefafdrukken ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.