Over ons

XBC Utrecht een door Xerox geautoriseerde Concessionaire voor de verkoop van Xerox kopieer- en printapparatuur, Xerox Managed Print Services en documentgerelateerde bedrijfsoplossingen. Wij helpen organisaties met Audiovisuele, IT en MPS vraagstukken. Van touchscreens tot aan het inrichten & beheren van Microsoft 365 werkplekken. Van documentbeheer tot aan complete videowalls.

Vanuit het kantoor gevestigd in Nieuwegein, bedienen we onze klanten in de provincie Utrecht. Onze samenwerking met Xerox stelt ons in staat om onze regionale klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur, service en support.

Bij XBC Utrecht is het onze overtuiging om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door voortdurend naar hun behoeften te luisteren, zodat we flexibele oplossingen kunnen blijven bieden. Met ons samenwerken betekent dat u kunt profiteren van zowel de support van een persoonlijke en toegewijd lokaal accountmanagement team, als de eersteklas support van Xerox als Service Provider.

We bieden de beste producten en oplossingen op de markt, tegen zeer concurrerende prijzen, maar we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze service die onze klanten verdienen.

Meer weten? Wij staan u graag te woord

Onze Filosofie​

We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Kwaliteit betekent de markt leiden met innovatieve producten, diensten en oplossingen die zeer gewaardeerd worden door onze klanten en resulteren in superieure bedrijfsprestaties.

Onze Missie​

We helpen mensen betere manieren te vinden om geweldig werk te leveren, door voortdurend voorop te lopen op het gebied van documenttechnologieën, producten en diensten die de werkprocessen en bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren.

Waarom XBC Utrecht

Persoonlijk en toegewijd lokaal accountmanagement team om u bij te staan en te adviseren

Frequent overleg over uw status van uw contract en inzicht in uw servicebehoeften

Zeer competitieve tarieven waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijsstelling

Een portefeuille van eersteklas Xerox oplossingen ontworpen om uw organisatie te ontzorgen

Toegang tot de alom geprezen betrouwbare serviceorganisatie van Xerox Nederland

Expert advies en hulp beschikbaar 24/7/365 om u bij te staan uw processen te laten continueren

Maak vandaag nog een afspraak!

Als u vragen heeft over de oplossingen van Xerox Business Center Utrecht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen,
we staan u graag te woord.