Output Management

In centrale systemen ontbreekt vaak een functie voor het maken en afdrukken van documenten. De werknemers van een organisatie creëren elk op hun eigen manier de documenten. Daardoor ziet het eindresultaat van de documenten er vaak anders uit: Het logo staat op de verkeerde plaats, de verkeerde bijlagen zijn bijgevoegd, het is niet het juiste papier etc.

Bedrijven staan voor de uitdaging om de ontwikkelingen bij te houden en de digitale transformatie een stap voor te blijven. Ze hebben oplossingen nodig die intelligentie in hun workflows integreren, inclusief hun workflows voor document- en afdrukbeheer, om bedrijfsresultaten te stimuleren, kosten te verlagen en de bedrijfsresultaten te beïnvloeden.  Output Management helpt bedrijven te werken zoals ze in de toekomst zullen zijn door het slimste beheer te bieden voor uw document- en afdrukbeheerbehoeften. De superieure beveiligingsfuncties helpen organisaties de documentbeveiliging te verbeteren, inefficiënties te minimaliseren en compliancerisico’s te verminderen. De toonaangevende print- en documentbeheermogelijkheden van Output Management maken orkestratie van processen mogelijk, inclusief intelligente bewerking en abrupte routeringswijzigingen, om het personeelsbestand te vergroten.  Output Management beschermt afgedrukte documenten en voorkomt ongeautoriseerde stroom van vertrouwelijke informatie

Belangrijke functies

 • Strikte gegevens- en documentbeveiliging: de mogelijkheid om de afdrukstroom te doorzoeken en te stoppen met het afdrukken van vooraf gedefinieerde vertrouwelijke informatie is van cruciaal belang.
 • Geavanceerde workflows: Het omleiden van documenten of het verwijderen en toevoegen van specifieke gegevens aan een geselecteerde batch documenten verbetert de productiviteit.
 • Geavanceerde Uitgebreide high-availability architectuur: ondersteuning voor Citrix Virtual Desktop Infrastructure (VDI) desktopapplicaties, remote printing en complexe high-availability architecturen
 • Geavanceerde Rijke mobiele mogelijkheden: meerdere verificatiemethoden via een mobiel apparaat, waaronder NFC/Bluetooth-verificatie
 • Geavanceerde Schaalbare architectuur met hoge beschikbaarheid: biedt een architectuur die gemakkelijk kan worden geschaald in elke omgeving, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen met meerdere kantoren en duizenden apparaten.
 • Geavanceerde Eenvoudig beheer: een geheel nieuwe webbeheer- en wizard met op sjablonen gebaseerde configuratietools verkort de tijd die nodig is om de afdrukomgeving in te stellen.

Voordelen output management

 • Snellere en meer persoonlijke communicatie
 • Betere communicatie met de klant
 • Overzicht en controle
 • Minder fouten door standaardisatie
 • Geen IT-afhankelijkheid meer.

De oplossing geeft u controle en flexibiliteit, ongeacht het ERP-, boekhoud- of CRM-systeem waarmee u werkt. We hebben extra opties voor Navision- en Axapta-gebruikers.

DMS

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met Output Management oplossing? Wilt u een en demo inplannen of meer informatie ontvangen?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.