Opening Xerox Business Center Utrecht

Xerox Business Center Utrecht

Na lang wachten kan ik jullie met trots mededelen dat ik de samenwerking aan ben gegaan met #Xerox en hierbij de deuren open van #Xerox Business Center #Utrecht.

Ik heb er super veel zin in en ik kijk uit naar de fijne en prettige samenwerkingen die hieruit voortvloeien. Daarnaast ben ik dan ook super dankbaar voor deze kans en het gestelde vertrouwen van o.a. Robbert de Bles en Wilco van Bezooijen.

De afgelopen periode heb ik mij kunnen klaarstomen voor deze nieuwe uitdaging en ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen om klanten weer zo goed mogelijk te woord te kunnen staan. Mocht je weer eens willen sparren over je Audiovisuele, IT of Print oplossing(en). Contact me gerust!

Contactgegevens:

✉️: kuno.debree@xbc-utrecht.nl
📞: 0850437950
🌍: www.xbc-utrecht.nl

#XBCArnhem, #XBCAmsterdam, #XBCRotterdam, #XBCHengelo, XBCEindhoven #XBCSneek