Narrowcasting

Narrowcasting is dé oplossing voor elk bedrijf dat via beeldschermen effectief wil communiceren met klanten, bezoekers en passanten. U ontwikkelt snel en eenvoudig een programma dat uw doelgroep prikkelt en van informatie zal voorzien. Deze programma’s kunt u op elk moment aanpassen aan bijvoorbeeld het seizoen, actualiteiten of nieuwe acties.

  • Wat is narrowcasting?

    Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is een audiovisueel middel en een moderne manier van informatie verspreiden. Deze informatie wordt uitgezonden via beeldschermen en is gericht op een specifieke doelgroep binnen een specifieke plaats. Zoals bij het koffieapparaat waar het personeel zijn koffie haalt of in de wachtkamer van een ziekenhuis. Met het juiste narrowcasting systeem creëer je de ultieme beleving binnen jouw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby. Volledige controle over de content van je schermen, dat bieden we je met onze interactieve narrowcasting software. Deze gebruiksvriendelijke software stelt je in staat om zelf aantrekkelijke content te creëren en te bepalen op welke schermen deze wordt getoond. Het uitgangspunt is gebruiksvriendelijkheid, want je hebt geen ontwerp skills of technische kennis nodig.

    De toepassingen van narrowcasting zijn eindeloos.

  • Waar kun je narrowcasting inzetten?

    Geschikt voor elk type organisatie waar bezoekers langere tijd verblijven, is het uitzenden van signage informatie een uitkomst. Het laatste nieuws, live sportuitslagen, filmtrailers of het weer-bericht: het door u zelf samen te stellen programma zorgt dat bezoekers zich thuis voelen. Tevens maakt u van de gelegenheid gebruik om ook eigen activiteiten, diensten of producten op uw digital signage screens te promoten.

Om wachten aangenaam te maken

Met narrowcasting schermen heeft u als tandarts, huisarts of fysiotherapeut de perfecte ‘wachtverzachter’ tot uw beschikking. Natuurlijk doet u er alles aan de wachttijd voor patiënten zo kort mogelijk te houden. Maar als er dan toch moet worden gewacht, dan graag zo ontspannen mogelijk. U stelt zelf eenvoudig verschillende entertainment of actualiteitenprogramma’s samen die u kunt aanvullen met bijvoorbeeld informatie over gezondheidszorg, verzekeringen etc. Natuurlijk zijn al deze programma’s en mogelijkheden ook heel geschikt voor andere branches.
digital signage

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een Proof of Concept (poc) inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.