Multifunctionele printer

Multifunctionele printer is de slimsten van de klas

De nieuwste multifunctionele printer van Xerox is uitgerust met de Xerox ConnectKey-technologie. Een baanbrekende innovatie waarmee veel taken eenvoudiger, beter en sneller kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Met ConnectKey voldoet uw multifunctionele printer bovendien aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

multifunctionele printer

Multifunctionele printer kan meer

Multifunctionele printer kan meer. Niet alleen omdat Xerox een toonaangevend topmerk is. Maar ook door wat Xerox Business Center Utrecht eraan toevoegt. Zoals honderd jaar kennis van bedrijfsprocessen en het optimaliseren daarvan. Multifunctionele printers kunnen door Xerox Business Center Utrecht volledig geïntegreerd in uw netwerk. Dit levert organisaties geautomatiseerde workflows op. En vooral een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom.

Meer weten over multifunctionele printers?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van multifunctionele printers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

multifunctionele printer

Multifunctionele printer van Xerox openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Voor wie de digitalisering niet ver genoeg gaat… De multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. En belangrijker nog: dankzij de Xerox ConnectKey technologie doen ze dat met een ‘brein’. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Xerox multifunctionals maken bedrijfsprocessen sneller, veiliger en leuker.

bedrijfsprinters

Bedrijfsprinters

Compacte bedrijfsprinters zijn perfect voor kleine kantoren en passen op uw bureau. Voer snel uw printopdrachten uit en verlies geen tijd. Print u niet zoveel dan zijn bedrijfsprinters de juiste printoplossing.

multifunctional printer

Multifunctionele printers

De alleskunner. De multifunctionele printer zorgt ervoor dat je binnen je organisatie alle kanten op kan. Van simpel kopiëren van een fysiek document naar het omzetten van een fysiek document naar digitaal en andersom.

productie printers

Productieprinters en persen

Met het breedste porfolio losblad digitale persen en productieprinters op de markt is er altijd een printoplossing die past. Digitale losbladpersen zijn ideaal voor grafische communicatie en voor de snelle, hoogvolume printtoepassingen van commerciële drukkerijen.

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan verbeteren met Xerox Multifunctionals? Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.