Wat is Microsoft Intune?

microsoft intune

Microsoft Intune biedt functies voor het beheren van mobiele apparaten en apps, evenals het beheren van computers vanuit de cloud. Met Intune kunnen organisaties hun werknemers toegang bieden tot bedrijfsapps, -gegevens en -bronnen vanaf vrijwel elke locatie, op bijna elk apparaat, terwijl bedrijfsgegevens worden beschermd.

 1. Selecteer een apparaat

  Stel werknemers in staat om hun apparaten te registreren, te registreren en te beheren, en installeer businessline-apps vanuit de Self-Service Portal van het bedrijf, alle apparaten van hun keuze.

 2. Gegevensbeveiliging

  Bescherm bedrijfsgegevens, waaronder e-maildocumenten van Exchange, Outlook en OneDrive voor Bedrijven, op basis van de opnamestatus en het nalevingsbeleid van het apparaat dat door de beheerder is ingesteld.

 3. Bedrijfsconsolidatie

  Breid uw bestaande infrastructuur voor configuratiebeheer van het systeemcentrum uit door te integreren met Intune om consistent beheer met meerdere apparaten in de cloud en on-premises te bieden.

 4. Wereldwijde aanwezigheid met 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning

  U krijgt antwoorden op uw vragen van Microsoft Support, die overal ter wereld online en telefonisch beschikbaar is en deel uitmaakt van elk Intune-abonnement.

 5. Ongeëvenaard beheer van mobiele apps op kantoor

  Verhoog de productiviteit door uw werknemers toegang te geven tot bedrijfsresources via de mobiele Office-apps die ze kennen en graag gebruiken, en implementeer beleid dat het verlies van bedrijfsgegevens voorkomt.

 6. Geen infrastructuur nodig

  Het ontwerpen, aanschaffen en onderhouden van hardware en infrastructuur elimineert de noodzaak om mobiele apparaten met Intune-functionaliteit vanuit de cloud te beheren.

 7. Flexibele licenties

  Besteed minder tijd aan het tellen van gelicentieerde apparaten per gebruiker voor Intune. Intune maakt ook deel uit van de Enterprise Mobility Suite, de meest kosteneffectieve manier om Intune, Azure Active Directory Premium en Azure Rights Management te krijgen.

Heeft u vragen over een van onze werkplek oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.