Microsoft Azure

De cloud voor iedereen, die belofte biedt Microsoft Azure. En wij kunnen beamen dat deze set cloudservices het helemaal waarmaakt. Of je bedrijf nu klein of groot is, Azure biedt je alle cloudmogelijkheden die je nodig hebt om productiever, efficiënter en kostenbesparender te werken. Dat wil jij toch ook? Wij helpen je erbij!

Wereldwijd Netwerk

Het grote voordeel van Microsoft Azure is dat het je de vrijheid geeft om op een wereldwijd netwerk met je favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren. Geen wonder dat startups, overheden en 95% van de Fortune 500-bedrijven inmiddels al vertrouwen op Azure!

De enige consistente hybride cloud

Doordat Microsoft Azure de enige consistente hybride cloud op de markt is, kun je apps ontwikkelen en implementeren waar je wilt. En dan kun je ook nog krachtige services voor gegevens en kunstmatige intelligentie gebruiken. Zo werk je met optimale efficiëntie en presteer je meer.

Wij implementeren Azure op maat voor je

Het is jouw bedrijf en jouw wensen zijn uniek. Daarom verzorgen we de implementatie van Azure ook helemaal op maat. Laat ons weten hoe je het graag wilt hebben en wij zorgen ervoor dat we de gewenste eindsituatie realiseren voor je.

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht  kan helpen met een Microsoft Azure omgeving? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.