Microsoft 365

Met Microsoft 365 voor bedrijven wordt werken in de cloud een feestje. Alle programma’s en bestanden worden overal en altijd toegankelijk in een gebruiksvriendelijke omgeving. Als systeembeheerder biedt dit veel nieuwe functionaliteiten en overzicht. Daarnaast kun je centraal meer regelen en bespaar je tijd en kosten op dure softwarelicenties.

Prettiger en sneller werken

Het is een cloudoplossing die we helemaal voor jou, op maat, kunnen vormgeven en implementeren. Onze expertise binnen de zakelijke markt gaat verder dan alleen de keuze voor juiste apparatuur. Vooral het begeleiden van projecten en uw medewerkers maken hierbij het verschil. Zo helpen wij met het succesvol implementeren van Microsoft Teams waardoor bedrijven beter online kunnen samenwerken. Succesvol innoveren zorgt daarbij voor gebruikers die prettiger en sneller hun werk kunnen doen.

microsoft 365

Ervaar de rust en de volledige controle

Jouw collega’s meer overzicht bieden dankzij Microsoft 365, daar zijn we goed in. Ons doel is altijd dat iedereen fijner werkt en daarbij echt ondersteund wordt door technologie. Zo bieden we je de rust en controle die je zoekt.

Daarnaast kunnen wij het beheer van devices opzetten met behulp van Microsoft Endpoint Manager en Intune. Dit maakt het gemakkelijker om nieuwe computers/laptops en mobiele telefoons in te stellen en te beheren. Bovendien worden mobiele toestellen zoveel mogelijk beschermd tegen gegevensverlies in geval van verlies of diefstal.

Altijd implementatie op maat

Er is niet één Microsoft 365-pakket. Het is een cloudoplossing die we helemaal voor jou, op maat, kunnen vormgeven en implementeren. Dat is wat we doen! Of je nu in een handelsonderneming werkt of in de zakelijke dienstverlening. Maatwerk werkt.

Microsoft 365 is beschikbaar als een maandelijkse dienst in verschillende opties. Wij geven je graag duidelijk advies over welk licentiemodel het meest geschikt is voor jouw bedrijfsvoering.

microsoft 365

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht  kan helpen met een Microsoft 365 werkplek omgeving? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.