Managed IT Services

Managed IT Services helpen u vooruit!

De snelheid waarmee IT en veiligheidsvraagstukken zich evolueert is enorm. Hoewel dit enorme kansen biedt, brengt het ook grote uitdagingen met zich mee voor uw bedrijf. Om uw IT-omgeving soepel te laten werken, moet u zich snel aanpassen aan veranderende zakelijke behoeften en technologische vereisten, om nog maar te zwijgen van de groeiende vraag van klanten naar beveiliging, snelheid en gebruiksgemak. Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om tijd, middelen en talent te vinden om deze toenemende uitdagingen intern aan te pakken. Verleg uw focus van IT-beheer naar IT-innovatie die uw organisatiegroei stimuleert.

Maak daarom gebruik van de Managed IT Services om lastige software onderhoud- en supportactiviteiten uit handen te nemen, zodat uw team zich kan focussen op meer strategische, innovatieve en omzetverhogende taken.

Uw werkplek in de cloud

Zet uw IT-ecosysteem over naar de cloud, schakel over van een inflexibel CapEx naar een flexibel OpEx IT-model en beheer de hoge kosten van verouderde infrastructuur. Profiteer van de volledige capaciteit van uw IT-middelen, zonder het gedoe om ze te beheren.

Managed IT Support

Managed IT Support zorgt ervoor dat uw bedrijf te allen tijde wordt beschermd en ondersteund. We nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor uw IT en systemen. Met onze automatiseringstools zorgen we voor een volledige monitoring en beheer van uw systemen. We voeren geautomatiseerde healthchecks en patches uit, waardoor het risico op fouten wordt verminderd en netwerkproblemen kunnen worden opgelost voordat u er zelfs maar van op de hoogte bent. Ervaart u toch een probleem dan staat onze IT Helpdesk volledig tot uw beschikking en indien nodig bieden we on-site ondersteuning en onderhoud. Onze Managed IT Support wordt geleverd tegen een vast maandelijks bedrag, zodat u nooit een onverwachte of te hoge rekening ontvangt.

IT die bij uw organisatie past

Verschillende factoren zijn bepalend voor de ideale IT omgeving. De grootte van de organisatie, het aantal medewerkers en vooral de toekomstplannen. Hierbij kijken we graag mee op de routekaart voor de komende periode. Daarom gaan we altijd eerst met u om tafel om deze zaken helder te krijgen. Samen richten we het optimale netwerk in met de best passende manier van dataopslag en de perfecte integratie voor alle devices die uw medewerkers gebruiken. Inclusief back-upstrategie, beveiliging en alles wat er maar bij komt kijken. Zo bent u als bedrijf goed voorbereid op de toekomst en krijgen uw talenten het podium die ze verdienen.
 

IT Scan

Wanneer het de wens is om te besparen op IT kunnen we kosteloos een IT-scan faciliteren om verschillende zaken inzichtelijk te krijgen. Uiteengezet in hoe onze diensten uw bedrijf in staat stellen om de IT-kosten drastisch te verlagen, de efficiëntie te verhogen en u volledig zullen ontzorgen.

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met Managed IT Services? Wilt u een meer informatie of een afspraak inplannen?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.