Kopieerapparaat

Een kopieerapparaat van Xerox kan meer

Een kopieerapparaat en scanner van Xerox kunnen meer. Niet alleen omdat Xerox een toonaangevend topmerk is. Maar ook door wat Xerox Business Center Utrecht eraan toevoegt. Zoals honderd jaar kennis van bedrijfsprocessen en het optimaliseren daarvan. Xerox Utrecht kan bedrijfsprinters en scanners volledig integreren in uw netwerk. Dat levert u geautomatiseerde workflows op. En vooral een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom.

kopieerapparaat

Xerox kopieerapparaat is de slimsten van de klas

De nieuwste Xerox printers zijn uitgerust met de Xerox ConnectKey-technologie. Een baanbrekende innovatie waarmee veel taken eenvoudiger, beter en sneller kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Met ConnectKey voldoet uw printer bovendien aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

ConnectKey-technologie:

  • Uniforme gebruikerservaring op alle Xerox-modellen
  • Gemeenschappelijke interface via intuïtieve tabletdisplay
  • Aan te passen naar uw individuele wensen (Your Xerox!)
  • Eenvoudige apps vervangen tijdrovende, handmatige opdrachten
  • Papieren documenten omzetten naar digitale bestanden in de cloud
  • Met één druk op de knop naar bijvoorbeeld Google Drive, MS Office 365, SharePoint Online
  • Makkelijk mobiel printen vanuit de cloud
  • Toonaangevende printerbeveiliging (i.s.m. Cisco, Intel en McAfee).
kopieerapparaat
kopieerapparaat

Multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Voor wie de digitalisering niet ver genoeg gaat… De multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. En belangrijker nog: dankzij de Xerox ConnectKey technologie doen ze dat met een ‘brein’. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Xerox multifunctionals maken bedrijfsprocessen sneller, veiliger en leuker.

Productieprinters voor de professional

De grafische wereld is al jaren aan het veranderen. Drukkerijen en reprobedrijven hebben te maken met steeds kleinere drukwerk-oplages en kortere levertijden. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om hierop in te spelen. Xerox Business Center Utrecht en Xerox investeerden beide in een succesvolle overgang van analoog drukken naar digitaal drukken. Het resultaat? Een nieuw generatie productieprinters die de toekomst weer kleur geeft. Zowel op het gebied van kwaliteit als qua winstgevendheid.

kopieerapparaat

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan verbeteren met Xerox Kopieerapparaten? Wilt u een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.