Kofax Power PDF

Gemakkelijk maken, converteren, delen en eSigneren van PDF-bestanden

Kofax Power PDF-producten zijn krachtige oplossingen waarmee u eenvoudig PDF-bestanden kunt maken, converteren, bewerken, delen en ondertekenen. Werk efficiënter, veiliger en naadloos over Windows en Mac-platforms heen met Power PDF. 

Kofax Power PDF is gebouwd voor zakelijke gebruikers om een eenvoudige manier te bieden om het zeer populaire PDF-bestandsformaat te creëren, te beheren en te delen. Power PDF 5 biedt aanzienlijke waarde voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen en tegelijkertijd de kosten willen verlagen. Het ondersteunt de hedendaagse thuiswerkers, zeer gedistribueerde en mobiele arbeidskrachten met een enorme sprong voorwaarts in de nauwkeurigheid van het scannen van documenten, integratie met Microsoft OneDrive en uitgebreide toegankelijkheid – in overeenstemming met de vereisten van de VS en de E.V.S.. Bovendien werkt het op verschillende apparaten en platforms en kan het eenvoudig documenten in de cloud delen.

Power PDF 5 is naadloos geïntegreerd met de SignDoc-oplossing voor elektronische handtekeningen van Kofax en helpt organisaties het tijdrovende proces van de uitvoering en het beheer van handtekeningen te automatiseren. Bedrijven van elke omvang kunnen één enkele oplossing gebruiken om te voldoen aan eenvoudige tot complexe behoeften en arbeidskrachten, die van cruciaal belang zijn in de steeds veranderende omgeving van vandaag de dag.

PDF-software kan kostbaar zijn, uitgebreide ondersteuning

 • Maak en compileer PDF’s van bijna elk document of bestandstype
 • Lever de meest nauwkeurige versies van uw documenten af
 • Werk over apparaten en platforms heen en deel eenvoudig documenten in de cloud
 • Beveiligingsvoorzorgsmaatregelen met geavanceerde functies zoals redactie
 • Implementeer in uw hele onderneming
adobe pro
Kofax power pdf

Kenmerken van Power PDF 5.0

En nieuw licentiemodel. Heeft u gebruikers die de voorkeur geven aan abonnementen boven eeuwigdurende licenties? Dat is nu mogelijk met versie 5. De optie om een eeuwigdurende licentie te kopen is echter beschikbaar, waardoor gebruikers nog meer flexibiliteit krijgen met hun oplossing.

Nieuwe mobiele applicatie, beschikbaar op iOS en Android. Toegang tot PDF-bestanden van webopslagdiensten. Lees makkelijk uw PDF’s op mobiele apparaten. Samenwerken via flexibele markeerfuncties, waaronder markeren, doorstrepen en onderstrepen. Teken op PDF-bestanden met een handige selectie van lijn-, pijl-, rechthoek- en ovaalgereedschappen. Gebruik uw vinger of stylus voor het ondertekenen en het tekenen.

Nieuwe functies:

 • Werk intuïtief in een vertrouwde gebruikersinterface in Microsoft Office-stijl interface
 • Maak PDF-documenten die voldoen aan de nieuwste PDF 2.0 en PDF/A-4 normen
 • Converteer alle PDF-bestanden naar Microsoft Office met de beste tekst- en formaatherkenning
 • Maak van een statische pdf een invulbare PDF met één klik
 • Scan papieren documenten en zet ze in één stap om als doorzoekbare PDF
 • Voeg documenten uit Microsoft Office en afbeeldingsbestanden samen via selectie van paginavoorvertoning
 • Bewerk gemakkelijk tekst en afbeeldingen
 • Gebruik de nieuwste PDF-beveiliging tot 256-bits AES High Security-codering
 • Weergeven, markeren en handtekening zetten in PDF op iOS- en Android mobiele apparaten

Power PDF: het beste alternatief voor Adobe Acrobat

Het onder de knie krijgen van nieuwe software kan moeilijk zijn. Met Kofax Power PDF is dat verleden tijd. Het gebruik van de Kofax PDF-software is zeer eenvoudig en intuïtief. Afhankelijk van het aantal gekochte licenties is Power PDF tot 80% goedkoper dan Adobe Acrobat. Dat maakt Power PDF niet voor niets tot een beter alternatief.

kofax-power-pdf

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met een Power PDF oplossing? Wilt u een en demo inplannen of meer informatie ontvangen?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.