Interactieve touchscreens

Interactief delen met een geweldige beleving, dat doen de touchscreens van XBC Utrecht

In ons moderne leven zijn interactieve touchscreens niet meer weg te denken. Zo klein als die van je mobiel tot grote schermen in meeting rooms en collegezalen. Ze helpen ons informatie interactief goed over te brengen en staan in directe verbinding met het internet. XBC Utrecht helpt organisaties en scholen met het bieden van een moderne werk- en lesomgeving. We stimuleren interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen, workshops, trainingen en uiteraard de lessen. Als merkonafhankelijke leverancier adviseren wij u graag welk type en model touchscreen met bijbehorende software en accessoires het beste bij u past. Wij de expertise u de beste beleving.

Interactieve touchscreens

Of je nu in de handel werkzaam bent of in de dienstverlening, voor elk zakelijk gebruik is een touchscreen perfect in te zetten! Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen of trainingen. Voeg een stukje beleving aan jouw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens.

Onze touchscreens worden geselecteerd op hun superieure kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We bieden je alleen merken die een meerwaarde bieden. Door de informatie interactief aan te bieden op onze touchscreens gaat jouw presentatie leven. De scherpe 4K resolutie trekt de aandacht en de techniek laat je niet in de steek.

Wij overtuigen je graag tijdens een demonstratie.

interactieve touchscreens
interactieve touchscreens

Onze beloften:

 • Groot assortiment en merkonafhankelijk
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Kraakhelder geluid
 • Gebruiksvriendelijk
 • Duurzaam in gebruik
 • Professioneel advies & implementatie
 • Intuïtieve interactie tussen gebruiker en apparaat
 • Touchscreen technologieën zorgen voor een snellere bediening van apparaten
 • Makkelijk in gebruik, ook voor mensen met fysieke beperkingen
 • Gebruikers snappen intuïtief hoe een touchscreen werkt
 • Geen toetsenborden of muizen nodig
 • Daardoor minder bedrading en snoeren
interactieve touchscreens
videoconferencing

Video Conferencing

Vergaderen op afstand is tegenwoordig heel normaal. Het is niet meer noodzakelijk bij elkaar in één ruimte te zitten, met dank aan videoconferencing.

Narrowcasting

Narrowcasting

Met het juiste narrowcasting systeem creëert u de ultieme beleving binnen uw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby.

bezoekers registratie

Bezoekers registratie

Digitale Receptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers en neemt onnodig tijdrovende receptietaken uit handen waardoor de receptionist(e) 100% aandacht heeft voor de bezoekers.

videowall

Videowalls

Een videowall is een perfecte manier om uw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk het verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

💬 Hulp nodig?