Device as a Service

» Zakelijke laptops leasen inclusief service
» Voordelen DaaS

Waarom uw laptops nog kopen? Door device as a service af te nemen heeft u altijd de beste apparatuur tegen de laagste prijs en wordt u volledig ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer.

Besparen door zakelijke laptops te leasen?

Met het uitbesteden van lifecycle management worden IT-managers bovendien ontlast en kunnen zij zich richten op zaken die écht belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wij rekenen in een TCO scan vrijblijvend voor u uit hoe u tot 20% kunt besparen met het leasen van zakelijke laptops.

device as a service
Device Service

De voordelen van Device as a Service

  • Voorspelbare kosten zonder investeringen (vast bedrag per maand)
  • Altijd werken met de nieuwste en beste apparatuur
  • Ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer
  • Duurzamer door gebruik energiezuiniger apparatuur
  • Schaalbaar en flexibel, passend bij een veranderend personeelsbestand
  • Lees hier alle voordelen van DaaS

Uitdagingen op het gebied van devices

  • Lifecycle management: 15 tot 20% van de devices komt jaarlijks terug bij de IT-afdeling als direct gevolg van medewerkersverloop. Lifecycle management kost ongemerkt veel tijd van de IT afdeling. Van uitgave tot inname, herinzetten en afschrijving.
  • Service en personeel: Door de vele veranderingen in het IT-landschap is uw rol als IT-manager flink veranderd. De functie is uitdagender en complexer. Steeds vaker moet u beslissingen nemen op strategisch niveau. Meer dan 60% van de IT-managers geeft aan te veel tijd kwijt te zijn aan het beheren van devices.
  • Standaardisatie: Leveranciers ontwikkelen ieder jaar opvolgmodellen, hierdoor ontstaat snel diversiteit aan machines onder alle medewerkers. Het gevolg hiervan is dat u veel verschillende laptoptypen moet beheren.
  • Afvoeren en security: Afvoeren doet u natuurlijk het liefst zo milieuvriendelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door de apparatuur een tweede refurbished leven te geven. Laptops wipen of doneren is een serieuze aangelegenheid. Vanuit security-oogpunt wilt u dit altijd gecertificeerd doen.
DaaS

Device as a service, zo doen we dat

Bovenstaande uitdagingen zijn met het leasen van laptops van XBC Utrecht verleden tijd. Hoe gaat dit in zijn werk? Aan de hand van uw wensen en eisen selecteren wij het beste merk en model laptop. Dit zal in de meeste gevallen een high-end model zijn met een lange lifecycle.

U wordt ontzorgd in de totale lifecycle management. Van imaging tot CMDB rapportages, ID tagging, data overzetten, uitlevering, break fix, wipen en terugname. Via onze recyclingpartners regelen we ook een milieuvriendelijke afvoer.

Benieuwd naar Device as a Service?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Wil je een beter inzicht krijgen in onze oplossingen en aanpak? Of zoek je persoonlijke ondersteuning waarbij we echt naar je luisteren en je verder helpen?

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Ons team staat voor je klaar tijdens kantooruren en is bereikbaar via 085 0437950.

Gebruik ook gerust ons contactformulier. Laat je gegevens achter en we reageren snel.