Cloud en IT Oplossingen

Cloud en IT oplossingen zijn de afgelopen jaren door het thuiswerken steeds populairder geworden. De digitale werkplek heeft de traditionele werkplek vervangen door een virtuele & moderne versie. Een digitale werkplek biedt gemakkelijker toegang tot virtuele vergaderingen en neemt barrières van tijd, locatie, apparaten en netwerkverbindingen weg.

In de afgelopen jaren is het thuiswerken razend populair geworden. Dit is mogelijk geworden omdat de Cloud en IT oplossingen de afgelopen jaren in een vogelvlucht zijn doorontwikkeld. Een werkplek hoeft dus niet altijd op kantoor te zijn, maar het kan ook thuis of onderweg en dan ook nog eens bij voorkeur op een tijdstip dat iemand het meest productief is. Het biedt werknemers een betere balans tussen werk en privé en verhoogt het de productiviteit en wendbaarheid van de organisatie.

De digitale werkplek bestaat uit combinaties van geavanceerde Cloud en IT oplossingen waarmee het personeel van een organisatie overal en altijd in een beveiligde omgeving kan werken. Deze moderne werkplek bevind zich vaak in de Cloud. Uiteraard is on-premise nog altijd mogelijk. Benieuw naar onze visie? Wij vertellen je hier graag meer over!

microsoft 365

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365. Ontdek hoe Microsoft 365 je bedrijf (verder) kan helpen

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Uw bedrijf en uw wensen zijn uniek. Daarom verzorgen we de implementatie van Azure ook helemaal op maat.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Online vergaderen doe we tegenwoordig via de cloud met Microsoft Teams. Waar de gesprekspartner zich ook ter wereld bevindt, met één klik kunnen jullie online vergaderen vanaf elk apparaat.

Daas

Device as a Service

Leasen van hardware-apparaten zoals laptops, tablets en accessoires samen met life-cycle onderhoud, aanloop- en implementatiekosten in één maandelijks bedrag per gebruiker.

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan verbeteren met Cloud en IT oplossingen? Wilt u een assessment aanvragen of meer informatie ontvangen?
Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.