Bezoekersregistratie

Digitale Receptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers en neemt onnodig tijdrovende receptietaken uit handen waardoor de receptionist(e) 100% aandacht heeft voor de bezoekers.

Klanten zijn een waardevol bezit. Hiermee gunt u ze een bezoekerservaring die naadloos aansluit bij de visie van uw bedrijf. De bezoekersregistratie digitaliseren is leuk, efficiënt en veilig. Met Digitale Receptie is de eerste indruk van uw bedrijf goed geregeld. Een gewoon ‘bezoek’ wordt een ‘klantreis’ die bijdraagt aan een professionele uitstraling. Klant is koning!

Omslachtig registreren op papier wordt zo razendsnel digitaal ‘inchecken’. Digitale Receptie stuurt direct een mail/push-notificatie naar de betreffende medewerker als de bezoeker zich heeft aangemeld.

We adviseren u graag over de juiste inzet van Digitale Receptie.

bezoekersregistratie
Touchscreen

Touchscreens

Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen of trainingen. Voeg een stukje beleving aan uw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens.

videoconferencing

Video Conferencing

Vergaderen op afstand is tegenwoordig heel normaal. Het is niet meer noodzakelijk bij elkaar in één ruimte te zitten, met dank aan videoconferencing.

Narrowcasting

Narrowcasting

Met het juiste narrowcasting systeem creëert u de ultieme beleving binnen uw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby.

videowall

Videowalls

Een videowall is een perfecte manier om uw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk het verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

💬 Hulp nodig?