Audiovisuele oplossingen

Als audiovisueel bedrijf bieden wij audiovisuele ondersteuning voor audiovisuele multimediaoplossingen. Audiovisuele oplossingen vormen het fundament van een digitale werkplek. Een moderne werkplek waar werknemers moeiteloos hun device aansluiten op het presentatiescherm en vergaderen op afstand, waarbij bestanden direct worden gedeeld. Een audiovisuele behoefte kan zeer uiteenlopend zijn en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Maar welke audiovisuele oplossing is geschikt voor uw organisatie?

Audiovisuele oplossingen dragen bij aan:

  • Eenvoudig (draadloos) presenteren;
  • Flexibel vergaderen;
  • Op afstand (samen)werken; 
  • Verhogen van de productiviteit.

Daarnaast trekt het ook jonge werknemers aan door het traditionele werken los te laten. Doordat zij zijn opgegroeid met digitale middelen en weten welke voordelen deze bieden. Ze willen dan ook niets liever dan diezelfde voordelen ervaren op de werkvloer. Wij gaan graag met u in gesprek zodat audiovisuele middelen ook voor uw organisatie een impact kunnen maken

Touchscreen

Touchscreens

Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen of trainingen. Voeg een stukje beleving aan uw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens.

videoconferencing

Video Conferencing

Vergaderen op afstand is tegenwoordig heel normaal. Het is niet meer noodzakelijk bij elkaar in één ruimte te zitten, met dank aan videoconferencing.

Narrowcasting

Narrowcasting

Met het juiste narrowcasting systeem creëert u de ultieme beleving binnen uw organisatie. Werknemers blijven op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en klanten worden vermaakt terwijl zij plaatsnemen in de lobby.

bezoekers registratie

Bezoekers registratie

Digitale Receptie is een digitale oplossing voor de registratie van bezoekers en neemt onnodig tijdrovende receptietaken uit handen waardoor de receptionist(e) 100% aandacht heeft voor de bezoekers.

videowall

Videowalls

Een videowall is een perfecte manier om uw publiek versteld te doen staan. De meerdere schermen brengen stuk voor stuk en tegelijk gezamenlijk het verhaal tot leven. Zowel in een winkel, een restaurant als in een presentatieruimte

Neem contact op

Wilt u weten hoe XBC Utrecht ook uw organisatie kan helpen met audiovisuele oplossingen? Wilt u een demo inplannen of meer informatie ontvangen? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.